Palmculture

Alpha Strategy [CAN] // My Tear [MKD] // Shot in the Neck

Grand Café Szeged & End Hits present: Alpha Strategy (CAN) Kanadai barátaink új lemezzel térnek vissza. A “Gurgler” című album producere a legendás Steve Albini (Nirvana, The Jesus Lizard etc.). Noise rock, punk-blues at its best. https://alphastrategy.net/ https://alphastrategy.bandcamp.com/ My Tear (MKD) A Skopjéból érkező kvartett felét napjaink egyik legfontosabb macedón zenekara, a Bernays Propaganda billentyűs-samplerese […]

2019.03.31.
22:00 - 21:00

Alpha Strategy [CAN] // My Tear [MKD] // Shot in the Neck

Grand Café Szeged & End Hits present:

Alpha Strategy (CAN)
Kanadai barátaink új lemezzel térnek vissza. A “Gurgler” című album producere a legendás Steve Albini (Nirvana, The Jesus Lizard etc.). Noise rock, punk-blues at its best.
https://alphastrategy.net/
https://alphastrategy.bandcamp.com/

My Tear (MKD)
A Skopjéból érkező kvartett felét napjaink egyik legfontosabb macedón zenekara, a Bernays Propaganda billentyűs-samplerese és gitárosa alkotják. A My Tear legfrissebb side-projektjük, melyben dallamos alter/indie-rock zenéjük az anyazenekartól már megszokott tudatos DIY hozzállással párosul.
https://www.facebook.com/mytearmytear

shot in the neck (Szeged)
A fentiek bűntársai lesznek a szegedi punk-blues elmacskásodott képviselői, akiknek már nagyon várjuk második lemezét. Vajon kész lesz-e addig? A helyes megfejtők örökbe fogadhatnak egy macskát.
https://shotintheneck.bandcamp.com/releases


Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A tartalmáért teljes mértékben az Eurotender Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.