Palmculture

Artur | August Clown

Artur – A szegediek számára ismerősen csenghet a név, a Jazzben azonban mindeddig nem adott koncertet a formáció. Széttört ritmusokra, nem gitárnyelven beszélő gitárokra, mikroszkopikus élőlényekként tekergő kompozíciókra számíthat a koncertlátogató. “Összetett, okos és érzelmes, olykor rockoló, máskor elkalandozó számok ezek a dalszerűség határán.” – Recorder Facebook: facebook.com/arturmusicofficial Spotify: open.spotify.com/artist/5zjlRer0EwBcz3uRO3ozed Bandcamp: https://arturmusic.bandcamp.com/ YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=UER9EcipQ6w&feature=youtu.be Instagram: […]

2019.02.08.
20:00 - 22:00

Artur | August Clown

Artur – A szegediek számára ismerősen csenghet a név, a Jazzben azonban mindeddig nem adott koncertet a formáció. Széttört ritmusokra, nem gitárnyelven beszélő gitárokra, mikroszkopikus élőlényekként tekergő kompozíciókra számíthat a koncertlátogató.

“Összetett, okos és érzelmes, olykor rockoló, máskor elkalandozó számok ezek a dalszerűség határán.” – Recorder

Facebook: facebook.com/arturmusicofficial
Spotify: open.spotify.com/artist/5zjlRer0EwBcz3uRO3ozed
Bandcamp: https://arturmusic.bandcamp.com/
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=UER9EcipQ6w&feature=youtu.be
Instagram: instagram.com/arturmusicofficial

August Clown – Szegedi kötődésű indie/folk zenekar. Az eredetileg Höffler Nobert nevével fémjelzett singer-songwriter projekt dalai 2018-ban Brestyánszki Bernadett csellós és Mozsár Mátyás dobos közreműködésével új hangszerelést kaptak, a háromtagúvá bővült formáció pedig idén januárjában kiadta első EP-jét is, August Clown címmel. Számaikat a lírai szövegvilág, az elegáns ritmikai váltások és az egymásra épülő dallammenetek ágyazzák mélyen a műfajba, belső robbanáspontjukat mégis valahol a végkifejletek intenzív kicsúcsosodásaiban érik el.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3ekaCdjd5BcosSamx6UkYz
Bandcamp: https://augustclown.bandcamp.com/

Menetrend (pontos kezdés!)
20:15 – Artur
21:15 – August Clown

Helyszín megtekintése

Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A tartalmáért teljes mértékben az Eurotender Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.