Palmculture

AudMax esték 7. – Bodor Ádám

Az AudMax esték 2019-es tavaszi programsorozata, az ,,Irodalmi séták elméleti ösvényeken” kifejezetten a kortárs magyar irodalom széleskörű megismertetésére fókuszál. A meghívott vendégekkel (Kossuth-díjas írókkal, Széchenyi-díjas professzorokkal) a Bölcsészkar oktatói beszélgetnek az irodalom és a vele párbeszédbe lépő tudományterületek (történelem, filozófia, esztétika, filológia) viszonyáról, miközben bemutatják frissen megjelent könyveiket is.

2019-05-07
16:00 - 17:30

AudMax esték 7. – Bodor Ádám

Minden alkalommal az est végén a kiadók jóvoltából kisorsolásra kerül a közönség részére egy könyv, amit a szerencsés nyertes a szerzővel rögtön dedikáltathat is.

Hetedik alkalommal Bodor Ádám Kossuth-díjas írót Bencsik Orsolya író, az SZTE BTK Filozófia Tanszékének tudományos munkatársa kérdezi.
A beszélgetés címe: A Sehol
Az ajándékkönyv: Bodor Ádám: Sehol, Magvető Kiadó, Budapest, 2019

Helyszín: SZTE BTK, Auditorium Maximum, II. emelet (Szeged, Egyetem utca 2.)

Jegyár: 400 Ft (SZTE BTK-s oktatóknak és hallgatóknak ingyenes)

A rendezvény a Pro Philosophia Szegediensi Alapítvány és az SZTE BTK közös programja, és a Nemzeti Kulturális Alap, valamint a Magvető Kiadó támogatásával valósul meg.

Az AME záróeseménye a BölcsészFeszt2. részeként a szokásos csütörtöki időpont helyett most kedden, délután 4-kor kerül megrendezésre.
Az SZTE Egyetemi Tavasz kísérőprogramja.

A szervezők szeretettel várják mindazokat az egyetemi és nem egyetemi polgárokat, szegedieket és Szeged környékén élőket, akik úgy gondolják, hogy tanulni, művelődni, olvasni, a világ minél több részletét megismerni jó, és akik szeretnek könyvet is nyerni!

Helyszín megtekintése

Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A tartalmáért teljes mértékben az Eurotender Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.