Palmculture

Autopsy 6 w/ Cord & Fraser

Némi szünetet követően újból AutoPSY a Grandban!
Az újév köszöntése után kis pihenést követően jelentkezik újból a kortárs pszichedelia nyugodtabb, de mégis táncolható darabjait bemutató sorozat.

2019.03.02.
22:00 - 04:00

Autopsy 6 w/ Cord & Fraser

A Cord-sztori a 2000-es években kezdődött az azóta már legendássá vált Chi Recordings színeiben megjelenő, nemzetközi sikereket is besöprő breakbeat kiadványokon. A szegedi producer később lassított a tempón és kísérletezőbb, pszichedelikusabb vizekre evezett, ami több megjelenést is eredményezett a psybass műfaj több kiadóján.

https://www.facebook.com/cordsound/

Fraser a szegedi elektronikus underground úttörője,a ’90-es évek közepe óta zenél és gyűjti a bakeliteket. A törtütemek hőskorában rezidenskedett a JATE Klubban, de azóta is élénken követi a műfajok tündöklését és nyomorúságát, különböző fesztiválokon és klubokban zenélve.

Elmélázós etno deep, utazós glitch és sok más laza de táncos pszichedelikus oldalhajtás várható ezúttal is, újfent megéri tehát belekóstolni a szegedi psy varázslók varázsütemeibe.


Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A tartalmáért teljes mértékben az Eurotender Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.