Palmculture

Belmondo x Nyers – Szeged // JATE // vendég: twentees

Szeged leghíresebb Czutor Zoltánja idén ünnepli félévszázados születésnapját, úgyhogy mivel mással ünnepelhetnénk meg ezt a legjobban, mint azzal, hogy elhozzuk a Belmondo-t és a Nyers -et Szeged város egyik legmenőbb klubjába. A koncepció pedig egyszerűen annyi, hogy Zoli kedvenc dalait játsszuk kifulladásig. Előzenekarunk pedig nem más lesz, mint a méltán közismert twentees, akik zenéjük alapján […]

2019.02.15.
20:00 - 23:00

Belmondo x Nyers – Szeged // JATE // vendég: twentees

Szeged leghíresebb Czutor Zoltánja idén ünnepli félévszázados születésnapját, úgyhogy mivel mással ünnepelhetnénk meg ezt a legjobban, mint azzal, hogy elhozzuk a Belmondo-t és a Nyers -et Szeged város egyik legmenőbb klubjába. A koncepció pedig egyszerűen annyi, hogy Zoli kedvenc dalait játsszuk kifulladásig.

Előzenekarunk pedig nem más lesz, mint a méltán közismert twentees, akik zenéjük alapján pontosan arra gondolnak, mint mi, mindenképp csekkoljátok le őket!

A koncert az NKA támogatásával valósulhatott meg.

Jegyek elővételben:
-Online:https://bit.ly/2FNID2T
és minden hétköznap a JATE Klub kávézójában 13:00-tól 17:00-ig.


Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A tartalmáért teljes mértékben az Eurotender Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.