Palmculture

Bemutatkozik az Akadémiai Kiadó

A BölcsészFeszt2. második napján az SZTE BTK vendége lesz az Akadémiai Kiadó. Az Auditorium Maximumban a kiadó kiadványairól, a publikációs lehetőségekről és a digitális tudástárakról lesz szó.

2019-05-08
13:00 - 14:00

Bemutatkozik az Akadémiai Kiadó

Az Akadémiai Kiadó a 2019-ben 70 hazai és határon túli felsőoktatási intézményben, könyvtárban, kutatóintézetben is elérhető MeRSZ (Magyar Elektronikus Referenciamű Szolgáltatás) online könyvtár tartalombővítése keretében folyamatosan fogadja a korszerű oktatásban használandó könyvek és jegyzetek publikálásra váró kéziratait.
A MeRSZ-en megjelenő tartalmak digitális kiadásának minden költségét a Kiadó állja, ideértve a szerzőknek fizetendő royaltyt és frissítési díjakat is. Felhívásunk új, még nem publikált művek kiadása mellett korábban már tetszőleges formában megjelent (szükség szerint korszerűsített) könyvek feldolgozását is célozza. A Kiadó közös felületen (https://mersz.hu), egységes rendszerben kínálja a tartalmakat, de minden feltöltött mű önálló (az MTMT által is elismert) publikációnak minősül, és saját ISBN- és doi-számot kap. A felajánlott műveket, kéziratokat folyamatosan várjuk, mennyiségi és terjedelmi korlát nélkül.

A belépés ingyenes.
Az SZTE Egyetemi Tavasz kísérőprogramja.

Helyszín megtekintése

Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A tartalmáért teljes mértékben az Eurotender Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.