WordPress database error: [INSERT, UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_timeout_wpml_st_upgrade_in_progress', '1669598839', 'no') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

WordPress database error: [INSERT, UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_wpml_st_upgrade_in_progress', '1', 'no') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

WordPress adatbázis hiba: [INSERT, UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_wfconfig']
SELECT DISTINCT s.id, s.name, s.context, st.status, s.gettext_context, st.value AS tra, st.mo_string AS mo_string, s.value AS orig FROM wp_icl_string_pages sp INNER JOIN wp_icl_string_urls su ON su.id = sp.url_id INNER JOIN wp_icl_strings s ON s.id = sp.string_id LEFT JOIN wp_icl_string_translations st ON s.id=st.string_id AND st.language=su.language AND s.language!=su.language WHERE (su.language='hu' and su.url='[^/]+/([^/]+)/?$') or (su.language='hu' and su.url IS NULL)

WordPress adatbázis hiba: [INSERT, UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_wfconfig']
INSERT INTO wp_wfconfig (name, val, autoload) values ('previousWflogsFileList', '[\"ips.php\",\"config-transient.php\",\"GeoLite2-Country.mmdb\",\"config.php\",\"attack-data.php\",\"config-synced.php\",\"config-livewaf.php\",\"rules.php\",\"template.php\",\".htaccess\"]', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE val = '[\"ips.php\",\"config-transient.php\",\"GeoLite2-Country.mmdb\",\"config.php\",\"attack-data.php\",\"config-synced.php\",\"config-livewaf.php\",\"rules.php\",\"template.php\",\".htaccess\"]', autoload = 'yes'

WordPress adatbázis hiba: [INSERT, UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_wfconfig']
INSERT INTO wp_wfconfig (name, val, autoload) values ('serverDNS', '1669598779;3600;37.46.64.151', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE val = '1669598779;3600;37.46.64.151', autoload = 'yes'

WordPress adatbázis hiba: [INSERT, UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1669598779.2771298885345458984375', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

WordPress adatbázis hiba: [INSERT, UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_timeout__siteground_optimizer_installing', '1669599079', 'no') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

WordPress adatbázis hiba: [INSERT, UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient__siteground_optimizer_installing', '1', 'no') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

WordPress adatbázis hiba: [INSERT command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_vcp_log']
INSERT INTO wp_vcp_log VALUES (NULL,'18.232.127.73',NULL)

Újévvárás – Palmculture

WordPress adatbázis hiba: [UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_postmeta']
UPDATE `wp_postmeta` SET `meta_value` = '307' WHERE `post_id` = 9392 AND `meta_key` = 'city2_post_views_count'

Palmculture

Újévvárás

SZERB NEMZETI SZÍNHÁZ Roman Simonović, a Londoni Filharmonikus Zenekar szólistája a zsinagógában, míg a híres Robi Lakatos a Szerb Nemzeti Színházban mutatkozik be, a jazz, a klasszikus zene és a magyar cigányzene egyesítéséből álló improvizációkal. A koncert kezdete 21 óra.  A legrégebbi Nemzeti Színházban a „Baš čelik” gyermek opera bemutatóját a „Visoko C” együtes adja elő. […]

2019.01.13.
12:00 - 23:00

Újévvárás

SZERB NEMZETI SZÍNHÁZ

Roman Simonović, a Londoni Filharmonikus Zenekar szólistája a zsinagógában, míg a híres Robi Lakatos a Szerb Nemzeti Színházban mutatkozik be, a jazz, a klasszikus zene és a magyar cigányzene egyesítéséből álló improvizációkal. A koncert kezdete 21 óra. 

A legrégebbi Nemzeti Színházban a „Baš čelik” gyermek opera bemutatóját a „Visoko C” együtes adja elő. Ez az egyik legnépszerűbb szerb mese motívumaiból összeálított opera, vendégszereplő Jovana Balašević színésznő. (Kezdet 16 óra – a kisteremben)

SPENS sportközpont

A „Partibrejkers” együtes közel 40 éve van jelen a Szerb színtéren. A „Ritam nereda” ünnepli 30 éves fennállását. Együt lépnek fel a SPENS kistermében. Csatlakozik hozzájuk az  Athénből érkező „Planet of Zeus”, Görögország egyik vezető együttese. Koncert kezdete 21 órakkor.

NIS SZÍHÁZ

A „Дoček 7527” keretében élvezhetjük a csodálatos hangú Lena Kovačević, a hazai közönség kedvencének, fellépését  21 órai kezdet.

ÚJVIDÉKI KULTÚR KÖZPONT

Sana Garić, tehetséges művész, szuggesztív női énekhangjával fogja megérinteni a közönség érzelmeit, a KCNS nagyteremben (20 óra), a „Bitipatibi” egy jellegzetes indi hangszínnel fogja elbűvölni a közönséget a KCNS Ifjúsági Tribünjén 21 órától. 

ÚJVIDÉKI SZÍNHÁZ

Az újvidéki színház szintere Đorđe Miljenović (Skaj Vikler) részére van lefoglalva 21 órától, majd ugyanitt a kis teremben a VROOOM együtes lép fel 22 órától. 

SAMROK BAR ÉS AZ ÚJVIDÉKI KULTURÁLIS KÖZPONT

Samrok bar vendége a „Nemesis“ – női death metál együttes.

Ebben az évben a kísérleti elektronikus zenét a Second dream: Sloxxx b2b Benjamin Fehr (Németország) előadásában hallhatja a közönség a Szerb Matica termében. 

SZERB NEZETI SZÍNHÁZ

Vajdasági ismert dallamokat  Bane Krstić-tól és Garavi sokak-tól  fogunk hallgatni a Szerb Nemzeti Színház kis termében  20 órától, míg a „Petőfi Sándor” Magyar kultúr központban a legendáris „Atomsko sklonište” lép fel szintén 20 órától

STÚDIO M

Újvidéken a rege ritmus is jelen lesz, a híres Del Arno együttes révén, fellépésük a  7527-es újévvárás keretében az M Studio-ban 19 órától várható.

SVILARA

Ugyanez alkalomból a közönségnek jókívánságait fejezi majd ki az egyik legjobb belgrádi együttes, a Zemlja gruva, ők részt vesznek a Svilara kulturállomás színhelyén 19 órától. 

ZSINAGÓGA 

Roman Simović és a Londoni filharmónija…

Hallgathatunk még egy vallási kórus koncertet „Kelet és Nyugat felett” címmel, egy speciális kombinációját a vallási szövegeknek és rock elemeknek. Élvezni fogjuk még Sanja Ilić és a Balkanika fellépését az IFJÚSÁGI SZÍNHÁZ-ban 19 órától.

A Cabaret Bre és cirkuszi előadásukkal a SPENS-en, és még sok más művész mellet, akik majd kikerekítik az ünnepélyt, élveszhetünk január 13-án Újvidéken, a 7527-év újévvárását.


Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A tartalmáért teljes mértékben az Eurotender Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.

 

WordPress adatbázis hiba: [INSERT, UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_wpml_transient__wpml_st_file_scan_in_progress', 'a:2:{s:5:\"value\";i:1;s:10:\"expiration\";i:1669599079;}', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)