Palmculture

Kiscsillag koncert – Dalok párban 2.0

Több mint 70, jórészt a zenekar szerzői által írt dalból válogat a Kiscsillag ezen az estén. A dalokat párba soroltuk egy-egy témához kapcsolódva. A témákat cetlikre írva, egy kalapba kevertük össze és a közönség soraiból jelentkezők húzzák ki őket, ily módon minden este más és más dalok, más és más sorrendben hangzanak el. Létrehozva ezzel egy interaktív show és egy hagyományos koncert furcsa keverékét, ami néha a zenekar számára is váratlan fordulatokat produkál. Tisztára mint az élet 🙂

2019.03.19.
18:00 - 18:00

Kiscsillag koncert – Dalok párban 2.0

Jegyár: elővételben 2900 Ft, a koncert napján 3500 Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.

Fizetési lehetőségek a helyszínen: készpénz, bankkártya,OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány.


Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A tartalmáért teljes mértékben az Eurotender Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.