Palmculture

Poniklo

A jól ismert frontember most szólóban – illetve gitár+szinti (Seltsam János – Meztelen Diplomaták) kísérettel, akusztikusan játssza szerzeményeit (és néhány feldolgozást). Az amber smith jelenleg új albumon dolgozik, így elsőként Szegeden lehet hallani majd néhány új számot.

2019.01.25.
20:00 - 22:00

Poniklo

Poniklo Imrét leginkább az Amber Smith zenekar frontembereként, vagy Yonderboi-jal közös daluk (“Were You Thinking Of Me?”) révén ismerheti az ország, de írt már poplemezt Hámori Gabriella színésznőnek is, és alkalmi zenekarával, a The Poster Boy-jal 2014-ben Fonogram díjat nyertek, amivel japán akusztikus turnén is jártak. 2016 októberben jelent meg második magyar nyelvű szólólemeze, az Amber Smith-nek pedig 2017 tavaszán jelent meg hetedik, ”New” című albuma.

Helyszín megtekintése

Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A tartalmáért teljes mértékben az Eurotender Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.