Palmculture

Ray Cooney és John Chapman: Ne most, drágám!

Ray Cooney és John Chapman: Ne most, drágám!
vígjáték két részben
Írta: Ray Cooney és John Chapman

2019.02.25.
19:00 - 21:30

Ray Cooney és John Chapman: Ne most, drágám!

 

A történet középpontjában szeretők, nercbundák, illetve hiányosan öltözött nők állnak…. Lehet, hogy a görcsös férfivágyak, de az is lehet, hogy a női könnyűvérűség szimbóluma a nercbunda, de az biztos, hogy ahol nercbunda van, ott valaki nagyon akar valamit, és történetesen általában ugyanazt. John Chapman és Ray Cooney azonban nem hagyja hőseit egykönnyen győzni, így a szimpla szerelmi háromszögnek indult sztori gyorsan csaknem tucatnyi egymásba fonódó „ki-kivel?”-jellegű gordiuszi csomóvá alakul, lehetetlenebbnél lehetetlenebb helyzetekbe sodorva a kis szőrmeszalon szüntelen hantázó tulajdonosait.
Sűrűsödő időközökben jelennek meg házasságtörő férjek és feleségek, megsokszorozódnak a hölgyekről le és felkerülő különböző ruhadarabok. A negyedik emeleti szőrmeszalon ablakából a legváltozatosabb öltözékek és használati tárgyak röpködnek. Szállnak a bundák…
A történet valami nagyon jellemzőt mutat meg a tesztoszteron agyra gyakorolt hatásáról: amikor a férfiban csak a „szent cél” marad, mint éltető erő, amely mindent megbolygat maga körül. A szerzők elfogulatlanságára utal, hogy női hőseik sem „gondolkoznak” ennél sokkal bonyolultabban, csak míg az ő vágyaik már jórészt tárgyiasultak, addig a teremtés koronája még mindig a természetben keresi a pillanatnyi eufória élményét.

Szereposztás:
Gilbert Bodley – MIHÁLYFI BALÁZS
Arnold Crouch – CSONKA ANDRÁS
Sue Lawson – HOLCZINGER SZANDRA/LAURINYECZ RÉKA
Miss Tipdale – STEINKOHL ERIKA
Janie McMichael – FÉSŰS NELLY/LAURINYECZ RÉKA
Harry McMichael – PÁL TAMÁS
Mrs. Frencham – SZILÁGYI ANNAMÁRIA/CSÁNYI ERIKA
Frencham fregattkapitány – VENYIGE SÁNDOR
Maude Bodley – ZORGEL ENIKŐ
Mr. Lawson – GERNER CSABA/JANIK LÁSZLÓ
Miss Whittington – HOLCZINGER SZANDRA/CSÁKI EDINA/LAURINYECZ RÉKA

Díszlet-jelmez: MOLNÁR SZILVIA
Rendező: VENYIGE SÁNDOR

Jegyár elővételben: 3500 Ft, az előadás napján: 3900 Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.


Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A tartalmáért teljes mértékben az Eurotender Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.