Palmculture

HALÁL A FASIZMUSRA!

Kutatva Ivo Lola Ribar családja és menyasszonya, Sloboda Trajković, valamint egy teljes nemzedék történetét, akik életüket adták a fasizmus elleni harcért – a darab alkotói szeretnének közölni valamit a mai fiatalokról, magukról, az épp aktuális hősökről és eszmékről, melyekben hisznek. Arról, hogy ma hogyan értelmezzük a fasizmus elleni harcot, mit jelent ma a Ribar család […]

2019.01.26.
19:00 - 23:00

HALÁL A FASIZMUSRA!

Kutatva Ivo Lola Ribar családja és menyasszonya, Sloboda Trajković, valamint egy teljes nemzedék történetét, akik életüket adták a fasizmus elleni harcért – a darab alkotói szeretnének közölni valamit a mai fiatalokról, magukról, az épp aktuális hősökről és eszmékről, melyekben hisznek. Arról, hogy ma hogyan értelmezzük a fasizmus elleni harcot, mit jelent ma a Ribar család története; az aktuális politikai helyzet, melyen foltot hagy a történelmi revíziónizmus és az egyre erősödő nacionalista politikai irányzatok, nem csak a mi házunk táján, hanem egész Európában.

Helyszín megtekintése

Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A tartalmáért teljes mértékben az Eurotender Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.