Palmculture

Total Rejects RU // Fake Fun RU // Krumpliczukor // Typhüs?

Что значит праздник? Праздник – это очень важный день в жизни всех народов. Каждый человек любит праздники. Люди празднуют вместе.” – так написанно это в учевнике.

2019-05-16
22:00 - 01:00

Total Rejects RU // Fake Fun RU // Krumpliczukor // Typhüs?

Husókacica & FRIENDZ Booking presents:
Nëmzëtközi pänk ünnëpsëg.

Nemzetközi kapcsolatokért felelős ügyosztályunk minden tagja (1) tavaly nyáron eredményes lépéseket tett az orosz-magyar kapcsolatok kiépítésében.
Eddig csak fiatalkori önigazolásukat és alkoholproblémáikat tudományos berkekben is elemző kutatók írásaiban találkozott velük, tavaly nyáron azonban valósággá vált az írás. Megjelentek élőben is az orosz pánkok. Találkozàsi évfordulónk örömére egy kis ünnepséget rendezünk, amire szeretettel várunk mindenkit. Bahtyin lesz a buli.

Total Rejects – Négy orosz rokker hangos és vad garázspankja Moszkvából és Permből. 2017 tavaszán alakultak – eredetileg csak egy koncertre, de a helyiek annyira rákaptak a vad performanszaikra és a koszos hangzásukra, hogy úgy döntöttek, inkább együtt maradnak. Egy évvel és néhány önveszélyessé fajuló moszkvai koncerttel később turnéra indultak Kelet-Európától Spanyolországig, idén januárban megjárták a Balkánt. Ez jelenleg a harmadik európai turnéjuk, ezúttal a pétervári Fake Funnal kiegészülve.

Fake Fun – Oldschool hardcore Szentpétervárról a klasszikus műfajok kedvelőinek. Ritmus, tánc, tempó, erő. Ideg. Punkrock revival.

Krumpliczukor – Szeged őspánkjainak időntúli, apokaliptikus tánczenéje. Kopoltyús szarvasok, meg egy cyborg. Medvét kiáltottak, megkapták.

Typhüs – Szeged legfiatalabb őspánkjainak legújabb
időtöltése, hangos, dühös, zajos, kiabálós, megörökölt melankólia.

?????-!!!!!!!@@@@!,@,!?!&#_×9×₩@&#,@?€*@(!&@!*!*@@(₩@¥@0@!)))))2013(((((

Aфтэр:

🐱🐱🐱 DJ KOT + Cat Moneygun 🐱🐱🐱

BEPÉNZ:

1500 forint. 5 zenekarért.

VISZONT, ha szeretnéd támogatni azt, hogy Szegedre a jövőben is szervezzünk klassz bulikat, illetve a zenekarok útiköltségéhez is jobban szeretnél hozzájárulni, akkor 2k-val már ki vagyunk segítve. A srácok csak emiatt vettek amúgy egy nappal hamarabb repjegyet. 😏

кайфуем


Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A tartalmáért teljes mértékben az Eurotender Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.