Palmculture

Gin Tonic

A Gin Tonic kínálatában főleg rock, metál és rokonműfajok szerepelnek, de teljesen eltérő stílusú programok is előfordulnak, néha dj-k is játszanak a patinás épület alagsorában.

Cím
Szeged, Wesselényi u. 6, 6720
Telefon
+36 (30) 624 0927

Gin Tonic

A klub otthonául szolgáló szálloda, régi nevén Tisza Szálló, 1885-ben épült fel, ünnepélyes megnyitására 1886. január 23-án került sor. A hotel immár több mint száz éve a szegedi társasági élet egyik központja, nevét Tisza Kálmán 10 éves miniszterelnökségének tiszteletére kapta. A szálloda dísztermében, a szegedi zenei élet központjában, rendszeresen rendeztek bálakat, koncerteket, zongorajátékával Bartók Béla többször is tapsra ragadtatta a közönséget. Az alagsorban elhelyezkedő helyiség már több klubnak volt székhelye az évek során, jelenleg Gin Tonic néven alapvetően élőzenés klubként, koncerthelyszínként üzemel.


Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A tartalmáért teljes mértékben az Eurotender Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.