Palmculture

Jazz Kocsma

A Jazz hetente több programot is kínál, hazai és külföldi együttesek ugyanúgy megfordulnak a színpadán, köztük neves külföldi jazzkiadók pártfogoltjai is, de helyet kapnak lemezlovasok és a mozgókép is. Írókör is működik a kocsmában, rendszeres könyvbemutatókkal, melyeket hozzájuk illő zenei aláfestés kísér.

Cím
Szeged, Kálmány Lajos u. 14.
Telefon
+36 (62) 674 856

Jazz Kocsma

A Jazz Kocsma 1992-es nyitásakor egyik előfutára volt az új szellemű, jellemzően underground zenei intézményeknek. A rendszeres élőzene, az akkor újdonságnak számító mexikói konyha és a jó társaság miatt sokaknak vált hamar törzshelyévé. Az évek múlásával elindult aztán egy lassú, de kitartó átalakulási folyamat, ami nem feltétlen vált a hely előnyére. A 2008-as tulajdonosváltás visszahelyezte a piciny kocsmát az élőzenei térképre. A régi bútorokkal berendezett klubhelyiségben évente nagyjából száz koncertet rendeznek, nyáron kerthelyiséggel várja a fősodorból kiszorult műfajok kedvelőit, melyek között a jazz dominál, de kényelmesen megfér itt a metál, a népzene és az elektronika is. Állatbarát hely.

Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A tartalmáért teljes mértékben az Eurotender Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.