Palmculture

Megálló – Tarján felett az ég

Számos klubfoglalkozás mellett a Megállóban nyáron tartanak különleges hangulatú szabadtéri vetítéseket is a Grand Café stábjával együttműködésben.

Cím
Szeged, Budapesti krt. 23, 6723
Telefon
+36 (30) 720 0279

Megálló – Tarján felett az ég

A Régi Zsinagógát működtető, a THEALTER Fesztivált is szervező MASZK Egyesület „Tarján felett az ég – Megálló” névre keresztelt közösségépítő projektje az Európai Unió támogatásával valósul meg Szeged Tarján városrésze a a legrégebbi szegedi lakótelep, mely így a panelprogram felújításai után után közösségi programot is kapott. A térség meghatározó független művészeti műhelye programjának a lényege, hogy az egyesület tudása, tapasztalata, empátiája segítsen a városrész életének felpezsdítésében. A Megálló egyfajta közösségi házként lehetőséget biztosít minden korosztály számára a találkozásra, az ismeretszerzésre, kikapcsolódásra tematikus tanácsadási és egyéb programok keretében. A könnyűszerkezetes óvodából átalakított közösségi ház udvara közösségi kertként funkcionál, így a környező lakótelepek lakói akár kertészkedhetnek is a házuk tövében.

Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A tartalmáért teljes mértékben az Eurotender Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.