Palmculture

Dungaree – Witch Bone Garden – Red Swamp live @Grand Cafe

DUNGAREE
RED SWAMP
Witch Bone Garden

2019-06-21
22:00 - 00:00

Dungaree – Witch Bone Garden – Red Swamp live @Grand Cafe

DUNGAREE

Az újonnan megjelent Electric Altar lemezük és Európa turnéjuk után először lép fel Szegeden.
Két kislemez után 2016 augusztusában adták ki első nagylemezüket, amely a ‘Bipolar World’ címet kapta.
2018-ban Londonban rögzítették soron következő nagylemezüket a Grammy díjas producer Liam Watson kezei között, mely Electric Altar névre hallgat.
A zenekarról elmondható a letisztult nyersség, eszméletlen hangerő és a zenék hangulatának minden spektruma. Stoner éra jellemzi, de nem félnek vegyíteni más stílusokkal. Semmi sallang, semmi felesleg, csak szín tiszta erő.

Electric Altar: https://youtu.be/y7UeVpaPA0w

RED SWAMP

A RED SWAMP füstös stoner/sludge = „smoker“ metált játszik: súlyos riffek és groove-ok úsznak húzós, mocsárba-süppedős ütemeken, amit a változatos, dallamos, de egyben karcos ének tesz teljessé. A budapesti redneck feeling hű úttörőiként az ötösfogat minden koncertnek úgy áll neki, mint egy házibulinak, ahol mindenki derékból bólogat, gyomorból üvölt, üvegből iszik és izomból tép. A zenekar Talentométer fődíjas, Éter Feszt különdíjas, a Hangfoglaló Program támogatottja, nyitott már a Clutch-nak, a Karma to Burn-nek, a 1000mods-nak és a Belzebongnak, többek között. A berobbanó debüt Tiszassippi után második nagylemezük 2018 4. hó 20-án jelent meg “Desertdrive” címmel, amelyről a Music Channel első helyéig jutó „Waste“ és a lemezbemutatón készült „Castaways“ után a lemez címadó dalához egy évvel a megjelenés után jött ki a klip nemrég – szintén 420.

Bandcamp: https://bit.ly/desertdrive_fullalbum

Witch Bone Garden

A Witch Bone Garden egy grunge zenekar Budapestről, zenéjükben fellelhetőek még a stoner, punk elemek is. 2014-ben kiadtak egy két számot tartalmazó EP-t, ezt követte 2016-ban első nagylemezük az Experiment. Ha szereted a 90-es évek grunge szféráját, akkor érdemes ellátogatni a koncertjeikre, és meghallgatni a zenéjüket.

Bandcamp: https://witchbonegardenband.bandcamp.com/album/experiment-3

Прикажи локацију

Ovaj internet stranica je napravljena uz finansijsku podršku Evropske unije. Za sadržaj ovog internet stranice je odgovoran iskljčivo Eurotender Egyesulet i sadržaj ovog dokumenta ne odražava zvanično mišljenje Evropske unije i/ili Upravljačkog tela.