Palmculture

Müller Péter Sziámi AndFriends a JATE Klubban

Alternatív supergroupnak is tekinthetjük az AndFriends zenekart, amelyben a szövegíró énekes Müller Péter Sziámi és a zeneszerző Kirschner Péter mellett Roszik Hella, Varga Orsolya, Angler Ákos, Winterverber Csaba zenél.

2019.03.01.
20:00 - 23:30

Müller Péter Sziámi AndFriends a JATE Klubban

Müller Péter Sziámi több mint harminc hanghordozón szerepel előadóként és szerzőként. Sokan mint Európa egyik legnagyobb és legszínesebb kulturális összejövetelének, a budapesti Sziget Fesztiválnak az alapítójaként (melynek jelenleg is a kreatív igazgatója) ismerik.

A zenekar, melynek tagjai az Európa Kiadóból, a Naprából és Bródy János zenekarából érkeztek, a friss számokon kívül játssza a 80- as évek bestof-ját: a könnyűzenei underground (URH, Kontroll, Sziámi) repertoárjának legjavát. Az Apokalipszis, a Bétaville, a Kicsi kicsiszolt kő, az Amiben élsz vagy a Világegyetemista a jelenkorban is ugyanolyan érvényesen szól, mint születésekor.

Belépőjegyek elővételben 1000 Ft
-Online: https://bit.ly/2RPJ7Mp
és inden hétköznap február 11-től 13:00 és 17:00 között a JATE Klub kávézójában.

A koncert napján, a helyszínen 1500 Ft-ért válthatók.


Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A tartalmáért teljes mértékben az Eurotender Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.