Palmculture

JATE Klub

Programok tekintetében egyértelműen a szórakoztatás irányába mozdult az intézmény, főleg bulikat és mainstream koncerteket tartanak, de az egyes karok estjeit, egyéb kulturális programokat, táncházat, színházi és költői esteket is rendeznek időnként.

Cím
Szeged, Dugonics tér 13, 6720
Telefon
(62) 544 703

JATE Klub

A szegedi egyetemi hallgatók kedvelt szórakozóhelye 1973. márciusában nyitotta meg kapuit, mint a József Attila Tudományegyetem klubja. Az intézmény a 80-as évek közepére vált országos hírű kulturális és szórakoztató központtá, amelyben megfordult a mindenkori hazai popzenei élet gyakorlatilag összes fontos szereplője. A hely az ország egyetemi klubjai között a leginkább patinás az országban, főképp azért is tudta megőrizni rangját és minőségét, mert egyúttal a szegedi kulturális élet központi szereplője is. Fénykorában számos fontos rendezvénye volt filmkluboktól színházi produkciókon át egyetemi és országosan ismert zenekarok koncertjei soráig. Az egyetemi karok itt tartották szakestjeiket, vetélkedőiket, előadásaikat. A klub 2009-2011 között esett át a legutóbbi, már időszerű fejlesztésén, átalakításán, bővült alapterülete és befogadóképessége is. Jóval nagyobb koncerttér alakult ki, a napközben is üzemelő kávézó pedig szintén tágasabb lett.

Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A tartalmáért teljes mértékben az Eurotender Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.