WordPress database error: [INSERT, UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_timeout_wpml_st_upgrade_in_progress', '1714008567', 'no') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

WordPress database error: [INSERT, UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_wpml_st_upgrade_in_progress', '1', 'no') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

WordPress adatbázis hiba: [INSERT, UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_wfconfig']
SELECT DISTINCT s.id, s.name, s.context, st.status, s.gettext_context, st.value AS tra, st.mo_string AS mo_string, s.value AS orig FROM wp_icl_string_pages sp INNER JOIN wp_icl_string_urls su ON su.id = sp.url_id INNER JOIN wp_icl_strings s ON s.id = sp.string_id LEFT JOIN wp_icl_string_translations st ON s.id=st.string_id AND st.language=su.language AND s.language!=su.language WHERE (su.language='hu' and su.url='places/([^/]+)(?:/([0-9]+))?/?$') or (su.language='hu' and su.url IS NULL)

WordPress adatbázis hiba: [INSERT, UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_wfconfig']
INSERT INTO wp_wfconfig (name, val, autoload) values ('previousWflogsFileList', '[\"ips.php\",\"config-transient.php\",\"GeoLite2-Country.mmdb\",\"config.php\",\"attack-data.php\",\"config-synced.php\",\"config-livewaf.php\",\"rules.php\",\"template.php\",\".htaccess\"]', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE val = '[\"ips.php\",\"config-transient.php\",\"GeoLite2-Country.mmdb\",\"config.php\",\"attack-data.php\",\"config-synced.php\",\"config-livewaf.php\",\"rules.php\",\"template.php\",\".htaccess\"]', autoload = 'yes'

WordPress adatbázis hiba: [INSERT, UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_wfconfig']
INSERT INTO wp_wfconfig (name, val, autoload) values ('serverDNS', '1714008507;3600;37.46.64.151', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE val = '1714008507;3600;37.46.64.151', autoload = 'yes'

WordPress adatbázis hiba: [INSERT, UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1714008507.3681159019470214843750', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

WordPress adatbázis hiba: [INSERT, UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_timeout__siteground_optimizer_installing', '1714008807', 'no') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

WordPress adatbázis hiba: [INSERT, UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient__siteground_optimizer_installing', '1', 'no') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

WordPress adatbázis hiba: [INSERT command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_vcp_log']
INSERT INTO wp_vcp_log VALUES (NULL,'3.235.172.123',NULL)

Kass Szálló (Hungi Vigadó) – Palmculture

WordPress adatbázis hiba: [UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_postmeta']
UPDATE `wp_postmeta` SET `meta_value` = '673' WHERE `post_id` = 4037 AND `meta_key` = 'city2_post_views_count'

Palmculture

Kass Szálló (Hungi Vigadó)

Jelenleg a Hungiban helyet kapnak akusztikus koncertek és kortárs zenekarok, táncdalestek, divatbemutatók, színházi darabok és partik. Napközben kedvelt belvárosi ebédelőhely. Kétheti rendszerességgel kínál programokat a Szegedi Tudományegyetemen tanuló külföldi, Erasmus ösztöndíjas hallgatóinak. Havonta több alkalommal van élőzene, illetve havi kettő alkalommal a Közéleti Kávéházzal együttműködésben szerveznek esteket a helyi nyugdíjas közösségnek.

Cím
Szeged, Stefánia 8. 6720
Telefon
+36 (20) 333 6220

Kass Szálló (Hungi Vigadó)

Építés ideje: 1898 | Építész: Steinhardt Antal

A Stefánia és a Dózsa György utca találkozásánál áll a hajdani Kass Szálló épülete, melyet 1898-ban Kass János építtetett kávéházzal és két hangversenyteremmel. Üzemelt benne büfé, étterem, játéktermek, és itt székelt néhány helyi polgáregylet is. Az I. világháború azonban érezhetően visszavetette a forgalmat, így Kass János 1915 őszén, eredeti terveivel ellenkezően bezárta a kávéházat, hogy az ne termeljen több veszteséget, és megkezdte az átalakítási munkálatokat. Az új szálló egy év múlva, 1916 őszén meg is nyílt, a kávéház pedig ezután Kis Kass néven üzemelt tovább, bár a városlakók gyakran csak Bohémtanyaként emlegették. A kávéház a következő években a város kulturális életének központja lett, itt alakult meg a Szegedi Fészek, a helyi írók, költők és művészek klubja, aminek eredményeképp olyan vendégek fordultak meg falai között rendszeresen, mint Ady Endre, Juhász Gyula, Bródy Sándor vagy Heltai Jenő. A nagyteremben hangversenyezett Bartók Béla, de fellépett itt Paul Robeson is. Kass János 1928-as halála után fia vitte tovább a szállót. A gazdasági válság idején bezárták és elárverezték. Egy részvénytársaság vásárolta meg, majd az épületben 1934-től a Hungária Szálló kezdett működni. A harmincas évek végéig fokozatosan bővült a kínálat: bridzs-szalon nyílt, majd egy bár és éjjeli lokál. Rendszeresen tartottak élőzenés esteket, az étterem mellett pedig kialakítottak egy halászcsárdát is. 1949-ben államosították, és bár a hatvanas évek elején még végeztek kisebb rekonstrukciós munkákat, 1965-ben statikai problémák jelentkeztek, az átfogó felújítás pedig nem történt meg. Az Tisza-parton 1977-ben megnyitott az új, ma Novotel néven működő (új) Hungária Szálló, így a régi Hungáriát bezárták. 1981-ben az erősen elhanyagolt, leromlott állagú épületet felújítás céljából átvette a Délép. A nyolcvanas évek elején folyamatosan végeztek kisebb állagmegóvási munkálatokat, 1988-ban pedig pályázatot hirdettek az épület teljes felújítására-átalakítására. Közben kibővítették a pincét, teljes födémcserét és külső felújítást hajtottak végre, valamint belső bontási munkálatokat is végeztek. A rendszerváltás közbeszólt, az épületet végül a Questor szerezte meg. 1995-től a MASZK egyesület kezdte használni az épületet a THEALTER fesztiválok egyik helyszíneként. 2014-ben a tulajdonos az épület egy részét bérbe adta, ekkor nyílt meg a Hungi Vigadó, melyet azóta is folyamatosan bővítenek. A Hungi név még a THEALTER-es időkben ragadt az épületre.

Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A tartalmáért teljes mértékben az Eurotender Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.

 

WordPress adatbázis hiba: [INSERT, UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_wpml_transient__wpml_st_file_scan_in_progress', 'a:2:{s:5:\"value\";i:1;s:10:\"expiration\";i:1714008807;}', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)