Palmculture

Boban Markovic Orkestar koncert

A Boban Markovic Orkestar minden közönséget megbabonáz! Olyan Kusturica filmeket idéző, vérbeli balkán hangulatot teremt, hogy a hallgatóság életre szóló élményekkel gazdagodik.

2019.02.08.
19:00 - 21:00

Boban Markovic Orkestar koncert

Jegyár: elővételben 5300 Ft, a koncert napján 5700 Ft
Online jegyértékesítés:
https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket

A Boban Markovic Orkestar mindent elért, amit zenekar elérhet a világ ezen szegletében; díjak sokasága, több százezer eladott lemez, klub és fesztiválkoncertek százai, rajongók tízezrei követik örömzenélésüket, bárhol is játszanak Európa országaiban.
Maga Boban Markovic pedig már vagy két évtizede Szerbia legjobb trombitásának számít, a Songlines zenei magazin szerint a világ legjobbja is.

Várunk minden balkán és világzene rajongót, fanatikust, kedvelőt és érdeklődőt erre a páratlan alkalomra, hogy élőben hallhassa minden idők egyik legnagyobb ma élő trombitását és nagyszabású zenekarát!

Helyszín megtekintése

Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A tartalmáért teljes mértékben az Eurotender Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.