Palmculture

Bölcsész Filmfesztivál

Idén tizedik alkalommal rendezzük meg a Bölcsész Filmfesztivált. Mivel ez egy jubileumi rendezvény, némi újdonsággal készültünk nektek!

2019-05-13
18:30 - 00:00

Bölcsész Filmfesztivál

A rendezvény három napból fog állni (május 13-14-15) és minden nap más és más filmekkel kapcsolatos témákba kóstolhattok bele.

Az első napon a Guerilla című alkotást fogjuk nektek levetíteni 18:30-kor a Belvárosi Moziban, majd ezután egy közönségtalálkozóra invitálunk titeket! 🎭🎞️

A második napon, azaz május 14-én kedden, az általatok beküldött hallgatói filmek vetítése következik, melyeket meglepetésvendégek zsűriznek majd 16:00-kor a 4. szemináriumban. A fesztiválra készített rövidfilmekkel a BTK HÖK irodáján jelentkezhettek 05.13-ig! Majd ezután egy filmes kvízt fogunk tartani az A.Platz-ban!

A harmadik napon pedig egy Kertmozit fogunk tartani a Bohém Tanyában ahol megtekinthetitek az Infinity wart!

Nagyon sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
SZTE BTK HÖK

Helyszín megtekintése

Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A tartalmáért teljes mértékben az Eurotender Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.