WordPress database error: [INSERT,UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_timeout_wpml_st_upgrade_in_progress', '1601213418', 'no') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

WordPress database error: [INSERT,UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_wpml_st_upgrade_in_progress', '1', 'no') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

WordPress adatbázis hiba: [INSERT,UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1601213358.9165461063385009765625', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

WordPress adatbázis hiba: [INSERT,UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_timeout__siteground_optimizer_installing', '1601213659', 'no') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

WordPress adatbázis hiba: [INSERT,UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient__siteground_optimizer_installing', '1', 'no') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

WordPress adatbázis hiba: [INSERT command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_vcp_log']
INSERT INTO wp_vcp_log VALUES (NULL,'3.237.94.109',NULL)

Bálint Sándor Művelődési Ház – Palmculture

WordPress adatbázis hiba: [UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_postmeta']
UPDATE `wp_postmeta` SET `meta_value` = '182' WHERE `post_id` = 4300 AND `meta_key` = 'city2_post_views_count'

Palmculture

Bálint Sándor Művelődési Ház

Rendezvényeik többsége egyedi, az intézmény szellemi műhelyeiben megalkotott műsor , legyen az irodalmi est, hangverseny vagy egyéb rendezvény, tehát nem csak befogadóként működnek. Itt működik a város legnagyobb nyugdíjasklubja, és az Újszegedi Kamarazenekar, de számos egyéb klub és egylet székhelye is egyben, így programjaik szerteágazóak.

Cím
Szeged, Temesvári körút 42., 6726
Telefon
+36 (62) 432 578

Bálint Sándor Művelődési Ház

A Bálint Sándorról elnevezett épület Szeged egyik legnagyobb múltú művelődési háza. Alapító jogelődje az újszegedi Szent Vince Egyesület volt, amely 1927-ben hozott határozatot a művelődési ház megépítésére. Az intézmény a ’30-as években a város egyik népszerű közösségi intézményévé vált: értékes előadóestek, színi előadások, jótékonysági rendezvények helyszíne volt. 1953-tól „November 7.” néven mint tanácsi művelődési ház működött tovább az intézmény, 1990 óta van Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata fenntartásában. Már 1958-tól kezdve egyre inkább városi művelődési központként funkcionált, bár e rangot csak 1968-1978 között viselhette. Ebben időszakban egyre rangosabb irodalmi estek, országos jelentőségű kiállítások, rendkívül látogatott filmklubok egyaránt szerepeltek a programban, az akkori idők sok jelentős színésze és képzőművésze megfordult a falak között. 1979-től profilja fokozatosan bővült, átalakult: az irodalmi és művészeti élet mellett a kultúra szinte minden más ága is otthonra talált az intézményben, számtalan közösség, kör és egyesület jött létre a falai között. Az intézmény 1989-ben vette fel a szegedi néprajztudós és művelődéstörténész, „a legszögedibb szögedi”, Bálint Sándor (1904-1980) nevét. Ez egyben bizonyos profiltisztítást is jelentett, egyre fokozottabban került működésünk középpontjába az irodalom, mindenekelőtt a helyi és kortárs irodalom, a helyi értékek képviselete, hasonlóképp a kortárs képzőművészet és zene ügye is.

Ez a weboldal az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A tartalmáért teljes mértékben az Eurotender Egyesület vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.

 

WordPress adatbázis hiba: [INSERT,UPDATE command denied to user 'fuggsqlpalcul'@'localhost' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_wpml_transient__wpml_st_file_scan_in_progress', 'a:2:{s:5:\"value\";i:1;s:10:\"expiration\";i:1601213660;}', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)